Adó 1%

1% a védikus kultúráért

A védikus kultúra üzenete és a jógikus életszemlélet elvei egyetemesek. Esszenciájuk nem függ sem időtől sem tértől, úgy a távol-keleten, mint a világ bármely pontján ma is épp olyan aktuálisak, mint 5000 évvel ezelőtt.

A jóga tudomány  szerint az ember egy esetben lelhet valódi válaszokra: ha szívéből kutatja azokat és nem nyugszik, amíg magában meg nem találja őket és át nem éli valóságukat.

20 évvel ezelőtt a Brahmana Misszió azzal a céllal jött létre, hogy keretet teremtsen a védikus alapokon nyugvó önismereti tudás megismertetésére, azok számára, akik szeretnének választ kapni kérdéseikre, és vonzódnak a művészetek, a jóga, a védikus kultúra, és a transzcendencia iránt.

Brahmana Misszió Egyesület
adószámunk: 18298400-1-43

Adomány

„A valódi élet azt jelenti, hogy valami örök érvényűt alkotunk. Ha valaki valami múlhatatlan érvényűt tud létrehozni a hallhatatlan léttel kapcsolatban, az örökké tartó eredményben részesülhet. Az ilyen kapcsolat a transzcendentális bölcsességen, tudatosságon és cselekedeteken keresztül érkezik…”  B.Sz. Góvinda Szvámí

Eredményeink:

  • évente több, 180 előadás, kiscsoportos foglalkozás, relaxációs és meditációs műhely-csoport megrendezésének karitatív támogatása országszerte;
  • A szakmai programok technikai és infrastrukturális hátterének folyamatos fejlesztése.
  • Könyvkiadás és nyomtatott média megjelenések elősegítése; A holisztikus életminőség fejlesztését, a  fizikai-mentális egészség kialakítását és megőrzését, valamint a jóga szellemiségét támogató összesen 227 könyv kiadása és szakmai lektorálása.

A Brahmana Misszió Egyesület az alábbi programjainkat támogatja:

 Bakos Attila író, filozófus
elnök

Egyesületünk közhasznú, nonprofit szervezet.   Jelenleg a szanszkrit-magyar  szótár kiadásán és az önismereti tudás országos tanításán túl Budapesti Központunk létrehozásán dolgozunk.

Köszönjük, ha támogatja céljainkat 

BRAHMANA MISSZIÓ
Adószám: 18298400-1-43
Bankszla szám: 11600006-00000000-11697729